Статьи

13.05.10 Освітлення в стереомікроскопії

Система освітлення є однією з найважливішою частиною оптичної системи мікроскопа. За допомогою системи освітлення досягається рівномірне освітлення поля зору, окрім того досліджуваний об'єкт освітлюється більш широким променем світла. При стереомікроскопічном дослідженні використовується як відбитий (episcopic), так і проходячий (diascopic)промінь. Найчастіше джерела світла поєднуються, для більш повної характеристики досліджуваного об'єкта.

12.05.10 Використання мікроскопів у ювелірній справі

В ювелірних майстернях, заводах і студіях виготовляють і ремонтують дорогоцінні вироби, прикраси з різних благородних металів (золота, срібла, платини), доповнені напівкоштовним і коштовним камінням. Різноманітність матеріалів, які застосовуються в ювелірній справі, передбачає наявність широкого спектру методик, технічного обладнання, прийомів та засобів. Одним із широко використовуваних приладів у всіх галузях ювелірної промисловості є мікроскоп. З усього технічного ряду мікроскопів найбільшою популярністю користуються в ювелірів стереоскопічні мікроскопи.

25.03.10 Нові сфери використання мікрооптичних систем

Пройшли сторіччя з дня винаходу мікроскопа. Від примітивного однолінзового приладу Левенгука, за допомогою якого можливо було розглянути лише великі рослинні клітини до електронного мікроскопа, в «бінокуляр» якого розглядають атомну структуру матерії. Сьогодні мікроскопи застосовуються в найрізноманітніших галузях економіки - у харчовій промисловості, при дослідженні грунтів, в ювелірній справі і т.д. З'являються нові ланки технологічних процесів, які не можуть обійтися без мікроскопа.

04.05.10 Оптичні системи в металургійній промисловості

Компанії, котрі спеціалізуються на випуску мікроскопів, завжди пропонують ряд мікроскопів призначених для металургійної промисловості. Так компанія «Мікрос» пропонує інвертовані мікроскопи MCXI700 і MCXМ800 для металографії. Мікроскопічний аналіз металів полягає в дослідженні їхньої структури за допомогою оптичного мікроскопа, використовуючи світле/темне поле, флюорісцентний і фазово контрастний або поляризаційний метод.

26.03.10 Темнопольна мікроскопія. Загальна характеристика

Тонкі структури часто не видно у світлому полі. Однак, якщо ці структури висвітлюються збоку і розглядаються на тлі темного поля, вони стають видимими.

25.03.10 LED - Нова система освітлення від Micros

У нових модифікація мікроскопів МС компанії «Micros», розробники удосконалили систему освітлення замінивши звичне галогенове освітлення на світлодіодне.

Страниц: << < 1 2 3
Контактний телефон: (044) 272-19-23 | Зворотній зв'язок